Tarinankerturin hinnasto

Tarinapakettien hinnasto

XS-paketti – 45 minuutin haastattelu ja tarinan kirjoitustyö (n. 6 h):
498 euroa (sis. alv. 24 %)
S-paketti – 1,5 tunnin (tai 2 x 45 min) haastattelu ja tarinan kirjoitustyö (n. 11 h):
998 euroa (sis. alv. 24 %)
M-paketti – 3 tunnin (esim. 2 x 1,5 h) haastattelu ja tarinan kirjoitustyö (n. 21 h):
1998 euroa (sis. alv. 24 %)
L-paketti – 4,5 tunnin (esim. 3 x 1,5 h) haastattelu ja tarinan kirjoitustyö (n. 32 h):
2998 euroa (sis. alv. 24 %)
XL-paketti – 6 tunnin (esim. 4 x 1,5 h) haastattelu ja tarinan kirjoitustyö (n. 42 h):
3998 euroa (sis. alv. 24 %)

Tilaa tarinapaketti sähköpostilla tai tekstiviestillä/WhatsApp-viestillä numerosta 045 8841 880. Voit myös jättää minulle soittopyynnön.

Lyhyt haastattelu sopii elämäntarinan pääkohtien tai yksittäisen tapahtuman muistiinmerkitsemiseen, mutta koko elämäntarinan kertomiseen voi olla hyvä varata vähintään 1,5 tai 3 tuntia aikaa, etenkin jos kertojia on useampia tai tarinassa muistellaan vaikkapa pariskunnan tai koko perheen yhteistä tarinaa.

Tavallisella kerrontanopeudella haastatteluista kertyy yleensä valmista tekstiä seuraavasti: 45 minuuttia (2000 sanaa, 4-5 A4-sivua), 1,5 tuntia (4000 sanaa, 8-9 A4-sivua), 3 tuntia (8000 sanaa, 18 A4-sivua), 4,5 tuntia (12 000 sanaa, 27 A4-sivua) ja 6 tuntia (16 000 sanaa, 36 A4-sivua). Nämä määrät ovat kuitenkin arvioita, ja jokainen tarina räätälöidään asiakkaan tarpeen ja kerronnan mukaan.

Voit hankkia lisäpaketteja, jos tarina osoittautuu matkan varrella aiottua laajemmaksi tai mukaan halutaan ottaa lisäkertojia. Lasku on myös mahdollista jakaa osiin, jos tilaajia tai lahjanantajia on useita.

Tarinapakettien sisältö

Kaikki tarinapaketit sisältävät haastattelut, tekstityön sekä tarinan toimituksen PDF-tiedostona ja laadukkaana väritulosteena tyylikkäässä tarinakansiossa. Myös postimaksut sisältyvät hintaan.

Lahjakortit

Antaessasi tarinan lahjaksi läheisellesi saat lisäksi postitse kauniin lahjakortin ja lahjakorttikuoren. Lahjakortti on saatavilla myös ilman kuorta PDF-muodossa, jolloin voit tulostaa sen itse.

Jaetut tarinapaketit

Jaetut tarinapaketit sopivat esim. hääparin, puolisoiden, ystävien tai lapsen ja vanhemman yhteisen tarinan kertomiseen. Laajat paketit voidaan jakaa useamman henkilön kesken, jolloin pääkertojan tarinaan voidaan yhdistää perheenjäsenten tai lähipiirin näkökulmia.

Kysy räätälöidyistä tarinapaketeista omaan tarpeeseesi. Mahdolliset matkakulut veloitetaan erikseen. Lasku on myös mahdollista jakaa osiin, jos tilaajia on useita.

Muut palvelut

Haastattelukielet ja käännösversiot
Tarinankerturi laatii tarinat suomeksi, mutta voi pitää haastattelun myös englanniksi tai saksaksi. Valmiista suomenkielisistä tarinoista voidaan teettää käännösversioita. Pyydä näistä palveluista erillinen tarjous.

Kiitos vanhempieni tarinasta! Olit saanut tehtyä juuri heidän näköisensä tarinan. He ovat halunneet laittaa tarinansa paperille, mutta eivät osaa kirjoittaa. He ovat kovia puhumaan, niin saivat nyt selitellä poukkoillen ja sä kokosit tarinaksi sen. Suosittelin tarinankerturin palveluja myös työkaverilleni, jolla on usein vaikea löytää appivanhemmilleen lahjoja. Sä oot kyllä taitava tossa!
(Tarinalahjan antajan palaute)

Tarinankerturin haastattelun vaiheet

  1. Tilaa haluamasi tarinapaketti sähköpostilla tai tekstiviestillä/WhatsApp-viestillä numerosta 045 8841 880. Saat sähköpostiisi laskun ja tarinalahjan tapauksessa postitse kauniin lahjakortin ja lahjakorttikuoren (myös tulostettava PDF-lahjakortti mahdollinen).
  2. Luovuta lahjakortti lahjan saajalle.
  3. Varaa haastatteluaika varauskalenterista, sähköpostitse tai tekstiviestillä/WhatsApp-viestillä. Varaushetkellä laskun tulee olla maksettuna.
  4. Haastattelu pidetään sovittuna ajankohtana virtuaalisella Zoom-neuvottelualustalla tai puhelimitse. Varaathan etähaastattelulle aina häiriöttömän tilan.
  5. Tarinankerturi laatii tarinan ja toimittaa sen sovittuna aikana. Toimitusaika vahvistetaan haastattelun yhteydessä.

Tarinahaastattelun enimmäiskesto on 3 tuntia/päivä. Ota tarvittaessa yhteyttä aikataulutuksesta.