Eilisen muistamisen kauneus

On kaunista, kun joku muistaa eilisen meidän kanssamme. Merkityksellisten kohtaamisten peileistä me näemme itsemme – muistamme eilisen ja aavistamme tulevaa. Joskus me näemme myös sen, mistä me olemme valmiita luopumaan tai jo kasvaneet ulos.

Olen tarinankerturina lempeästi ja luottamuksellisesti läsnä sinua ja rakkaitasi varten, kun haluatte ikuistaa yhteisen tarinanne muistoiksi. Muistiin merkitty tarina kulkee rinnalla myös silloin, kun rakkaus tai ystävyys on haalistunut tai ehkä kadonnut elämän tuuliin.

Yksi tärkeimmistä rakkauden ja ystävyyden tarinoistamme on myös suhteemme omaan itseemme. Se on kaiken perusta, ja sitä rakkaudellisuutta voivat läheisemme läsnäolollaan vahvistaa. Mitä sinä sanot tänään itsellesi?

Yhteisten tarinoiden kertomiseen sopivat parhaiten Tarinankerturin jaetut paketit, joissa molempia tai kaikkia osapuolia haastatellaan yhdessä tai erikseen.

S-pakettiiin sisältyvät 1,5 tunnin (2 x 45 min) haastattelut, M-pakettiin 3 tunnin (2 x 1,5 h) ja L-pakettiin 6 tunnin (2 x 3 h) haastattelut, joiden pohjalta tarina laaditaan.

Millaisen tarinan sinä haluat kertoa?